Home

5gang membrii

Cei cinci membri ai trupei au hotărât să nu folosească numele din buletine pe YouTube și au ales să își pună nume de scenă. Astfel că, Andrei Șelaru a devenit Selly, Andrei Gavril a devenit Gami, Luca Bogdan și-a ales numele de scenă Pain, iar Andrei Lupu a devenit Exploit 5GANG: Un altfel de Crăciun este un film românesc de comedie, lansat în 2019, constituind debutul regizoral al lui Matei Dima, care a scris și scenariul alături de Radu Alexandru și Vali Dobrogeanu. În povestea filmului, membrii grupului de vloggeri 5Gang, formație alcătuită din următorii cinci membri, Andrei Șelaru, Diana Condurache, Andrei Gavril, Luca Bogdan și Mădălin Serban, se interpretează pe ei înșiși într-o poveste care oscilează între prezent și anul 2075. Din distribuție fac parte, printre alții, membrii grupului de vloggeri ai formației 5Gang, formație alcătuită din următorii cinci membri, Andrei Șelaru (pseudonim Selly ), Diana Condurache (pseudonim Dia ), Andrei Gavril (pseudonim Gami ), Luca Bogdan (pseudonim Pain) și Mădălin Șerban (pseudonim Mădălin Pain: https://www.youtube.com/user/PainHD1Selly: https://www.youtube.com/user/AndreiSelaru11GamiOS ; https://www.youtube.com/channel/UCnKuzfMBRasBL_b-iKG4FPA..

5GANG este proiectul de pe Youtube cu un mare succes la tineri. Cinci vloggeri talentați: Selly, Pain, Dia, Gami, Exploit s-au unit pentru a scoate câteva ULTIMA OR ANTONIO: https://www.instagram.com/MATEIU_ANTONIO/GAMI: https://www.youtube.com/channel/UCnKuzfMBRasBL_b-iKG4FPAEXPLOIT: https://www.youtube.com/channel/UCwA.. Cine sunt membrii 5GANG Comedia îmbrățișează elementul unei fantezii care îl diferențiază de proiectele desfășurate până acum de membrii 5GANG: Selly, Gami, Pain, Dia și Mădălin Membrii 5GANG fac senzație în rândul tinerilor din ziua de astăzi- îi vedem peste tot, sunt cunoscuți, populari, dar mulți fani se întreabă cine sunt partenerii lor. Astăzi vă prezentăm cine.

Membrii 5GANG fac parte din campania de comunicare dedicată HUAWEI P smart 2021, un telefon cu personalitate, la fel cum sunt și ei București, 13 noiembrie 2020 - Huawei Consumer Business Group România anunță o nouă etapă a proiectului special demarat alături de 5GANG, prin lansarea noului videoclip al trupei, powered by Huawei UPDATE: Concertele 5GANG de la Constanța au fost ANULATE. Bilete concert 5GANG la Constanța. VIP - 159 lei; Gold - 124 lei; Silver - 85 lei; 5GANG este cu siguranță un fenomen care reușește să surprindă de la proiect la proiect, trezește curiozitate și creează tendințe cu fiecare melodie. Trupa alcătuită din cinci vloggeri - Selly, Pain, Dia, Gami și Mădălin - se bucură de realizări impresionante în acest domeniu Porsche este o piesă cu o producție semnată de Quick, omul din spatele celor mai mari hituri 5GANG, iar de data aceasta pe piesa se regăsesc doar 3 din cei 5 membrii 5GANG

5GANG: Un altfel de Crăciun - Wikipedi

Două dintre cele mai cunoscute nume din mediul online, mai exact 5GANG și Dorian Popa, și-au unit forțele și lansează împreună o piesă gata să ia cu asalt YouTube-ul. Single-ul se numește PORSCHE și este o producție semnată de Quick, omul din spatele celor mai mari hituri 5GANG, iar de data aceasta pe piesa se [ Membrii trupei 5Gang. Lungmetrajul 5Gang The Movie, produs de vloggerul Matei Dima (BRomania), a primit finanţare de la Guvern în cadrul proiectului prin care statul sprijină industria cinematografică. Ştiri pe aceeaşi temă. Sezonul al doilea Vlad, realizat cu bani de la Guvern: ce finanţare Potrivit datelor postate pe site-ul Comisiei. Non-profit, educational or personal use tips the balance in favor of fair use. 5gang - Sos Dar Fără Membrii 5gang în 5GANG, printre cele mai apreciate trupe din România în rândul adolescenților În urma succesului avut pe YouTube cu vlog-urile create și datorită expunerii din rețelele sociale, membrii trupei s-au reorientat către realizarea unor produse muzicale care, în final, s-au bucurat de un succes enorm Comedia îmbrățișează elementul unei fantezii care îl diferențiază de proiectele desfășurate până acum de membrii 5GANG: Selly, Gami, Pain, Dia și Mădălin. Povestea este relevantă atât pentru cei care îi urmăresc zi de zi pe Selly și membrii 5GANG, cât și pentru consumatorii de comedii care își doresc să se bucure de o.

Porsche este o piesă cu o producție semnată de Quick, omul din spatele celor mai mari hituri 5GANG, iar de data aceasta pe piesa se regăsesc doar 3 din cei 5 membrii 5GANG. Etichete: dorian popa , 5gang , porsch FORTZINNI, noua piesă semnată de 5Gang featuring Huawei, peste 1.5 milioane de vizualizări și pe locul 1 în trending pe YouTube Membrii 5GANG fac parte din campania de comunicare dedicată HUAWEI P smart 2021, un telefon cu personalitate, la fel cum sunt și ei București, 13 noiembrie 2020 - Huawei Consumer Business Group România anunță o nouă etapă a proiectului special demarat. 5GANG este cea mai iubită și apreciată trupă din România în rândul adolescenților. În urma succesului avut pe YouTube cu vlog-urile create și datorită expunerii din rețelele sociale, membrii trupei s-au reorientat către realizarea unor produse muzicale care, în final, s-au bucurat de un succes enorm. Piesele DM, Story sau SOS au reușit performanța de a ajunge de fiecare dată pe locul 1 în trending-ul YouTube România Filmul 5Gang taxează comportamentul românilor în perioada sărbătorilor. Povestea este relevantă atât pentru cei care îi urmăresc zi de zi pe Selly şi membrii trupei 5Gang, cât şi pentru consumatorii de comedii care îşi doresc să se bucure de o producţie românească autentică 5GANG este cea mai iubită și apreciată trupă din România în rândul adolescenților. În urma succesului avut pe YouTube cu vlog-urile create și datorită expunerii din rețelele sociale, membrii trupei s-au reorientat către realizarea unor produse muzicale care, în final, s-au bucurat de un succes enorm

Filmul de comedie 5 GANG, un altfel de Crăciun!, regizat de Matei Dima, va avea premiera în cinematografele din ţară pe 27 decembrie. După succesul răsunător al fenomenului 5GANG atât în mediul online, cât și în concertele și aparițiile din întreaga țară, vloggerii trec la un alt nivel al maturizării și își evidențiază talentul actoricesc [ După ce alte producții românești ca Vlad sau Sacrificiul au primit deja bani de la bugetul de stat, a venit și rândul peliculei în care vor fi protagoniști membrii trupei 5Gang. Acest proiect dispune deja de un buget de 490.000 de lei (aproximativ 100.000 de euro), în conformitate cu datele furnizate pe site-ul Comisiei Naționale [ 5GANG este cea mai iubită și apreciată trupă din România în rândul adolescenților. În urma succesului avut pe YouTube cu vlog-urile create și datorită expunerii din rețelele sociale, membrii trupei s-au reorientat către realizarea unor produse muzicale care, în final, s-au bucurat de un succes enorm. Piesele DM, Story.

5gang membri abou

Totul despre 5GANG, trupa fenomen care a bătut recordurile muzicale românești. 5GANG este cu siguranță un fenomen, care reușește să surprindă de la proiect la proiect. În mai puțin de 24 de ore de la lansare, cea mai recentă piesă semnată de 5GANG, SOS, a acumulat 1 milion de vizualizări în timp real Cine sunt membrii 5Gang. 5Gang este un proiect alcătuit din cinci vloggeri talentați: Selly, Pain, Dia, Gami, Exploit. Pasiunea pentru vlog i-a unit și i-a determinat să formeze o trupă de succes. Deși sunt foarte tineri, cei cinci vloggeri au un succes incontestabil. Au pornit pe cont propriu în urmă cu mai mulți ani, atunci când au. Din distribuție fac parte, printre alții, membrii grupului de vloggeri ai formației 5Gang, formație alcătuită din următorii cinci membri, Andrei Șelaru (pseudonim Selly), Diana Condurache (pseudonim Dia), Andrei Gavril (pseudonim Gami), Luca Bogdan (pseudonim Pain) și Mădălin Șerban (pseudonim Mădălin) Societatea Brobiz Cudetoate va primi un buget de 490.000 de lei (aproximativ 100.000 de euro) pentru 5Gang The Movie, un film în care eroii sunt membrii trupei 5Gang - Selly, Pain, Gami, Dia și Exploit, potrivit datelor postate pe site-ul Comisiei Naționale de Strategie și Prognoză. Pe 2 septembrie au început filmările pentru 5GANG. Pelicula cinematografică a fost difurată în sălile cinematografelor începând cu decembrie, anul trecut. 5 Gang: Un altfel de Crăciun este regizat de Matei Dima, alias Bromania, iar printre actorii care fac parte din distribuție se numără membrii trupei 5Gang: Dia, Pain, Mădălin și Gami, dar și actorul de stand-up Micutzu (Cosmin Nedelcu) și Dorian Popa

MEMBRII DIN 5GANG CU CEI MAI MULTI ABONATI | 2012-2020

Cine sunt membrii 5GANG . Comedia îmbrățișează elementul unei fantezii care îl diferențiază de proiectele desfășurate până acum de membrii 5GANG: Selly, Gami, Pain, Dia și Mădălin. Povestea este relevantă atât pentru cei care îi urmăresc zi de zi pe Selly și membrii 5GANG, cât și pentru consumatorii de comedii care își. Membrii 5GANG sunt imaginea smartphone-ului HUAWEI P smart 2021, un telefon cu personalitate, ce vine în completarea unui stil de viață activ. București, 6 noiembrie 2020 - Huawei Consumer Business Group România dezvăluie un nou parteneriat cu 5GANG, prin lansarea unui proiect special alături de cei 5 vloggeri români: un concert mult. Trupa 5GANG îşi obişnuise fanii cu piese lansate la un interval destul de scurt de timp, sau măcar cu vloguri în care să apară membrii formaţiei, dar s-a aşternut liniştea în ultimul timp. Ultima melodie pe care a scos-o 5GANG a apărut pe Youtube la începutul lunii noiembrie Noul parteneriat Huawei - 5GANG ilustrează compatibilitatea dintre tehnologie, creativitate și divertisment și se concretizează într-o experiență inedită pentru consumatori Membrii 5GANG sunt imaginea smartphone-ului HUAWEI P smart 2021, un telefon cu personalitate, ce vine în completarea unui stil de viață activ București, 6 noiembrie 2020 - Huawei Consumer Business Group.

Membrii 5GANG sunt imaginea smartphone-ului HUAWEI P smart 2021, un telefon cu personalitate, ce vine în completarea unui stil de viață activ Huawei Consumer Business Group România dezvăluie un nou parteneriat cu 5GANG, prin lansarea unui proiect special alături de cei 5 vloggeri români: un concert mult așteptat de generația tânără. Pentru a intra în posesia acestora, participanții trebuie să răspundă, în timp real, în secțiunea de comentarii, unor întrebări dedicate dispozitivului, lansate de către membrii 5GANG. Cele mai rapide răspunsuri corecte vor fi luate în calcul și premiate cu un smartphone Spre dezamăgirea miilor de fani adolescenți, trupa 5GANG, formată de cel mai cunoscut, dar și cel mai bogat vlogger autohton, Selly - la 18 ani era deja milionar în euro! - s-a scindat, controversa între membrii ei debutând imediat după ce Exploit și-a părăsit colegii pentru a i se alătura lui Abi Talent. Diana Condurache (22), Exploit (21), Pain (19) și Gami (16) sunt cei.

IL FAC PE NOUL MEMBRU 5GANG SA PLANGA - YouTub

 1. Povestea este relevanta atat pentru cei care ii urmaresc zi de zi pe Selly si membrii 5GANG, cat si pentru consumatorii de comedii care isi doresc sa se bucure de o productie romaneasca autentica. 5GANG, un altfel de Craciun ecranizeaza nu doar o aventura comica de sarbatori a vloggerilor, ci sanctioneaza prin ironie si comportamentul.
 2. 5GANG este o trupă foarte renumită care a adus mulți bani în conturile celor cinci componenți. Selly este unul dintre membrii celebrei trupe, tânăr care a reușit să se afirme cel mai mult dintre toți. Deși se află pe culmile succesului în cariera muzicală, artistul a mărturisit pe canalul său personal de YouTube că renunță.
 3. Comedia îmbrățișează elementul unei fantezii care îl diferențiază de proiectele desfășurate până acum de membrii 5GANG: Selly, Gami, Pain, Dia și Mădălin.. Povestea este relevantă atât pentru cei care îi urmăresc zi de zi pe Selly și membrii 5GANG, cât și pentru consumatorii de comedii care își doresc să se bucure de o producție românească autentică

5GANG Wallpapers. O colecție de poze HD cu toți membrii formației 5GANG (Selly, Gami OS, Diana Condurache, Pain și Exploit) ! Aceasta conține atât poze cu fiecare membru în parte, cât și poze de grup! Alege poza ta favorită și seteaz-o ca fundal printr-o simplă apăsare de buton! Dacă aveți idei de poze de background, trimiteți. Interesul ridicat al consumatorilor pentru noul HUAWEI P smart 2021 a fost vizibil în timpul concursurilor lansate de membrii 5GANG în timpul evenimentului, în două etape. Participanții au răspuns cu succes întrebărilor legate de specificațiile smartphone-ului, iar doi dintre aceștia urmează să se bucure de specificațiile de. Comedia îmbrățișează elementul unei fantezii care îl diferențiază de proiectele desfășurate până acum de membrii 5GANG: Selly, Gami, Pain, Dia și Mădălin. Pe lângă membrii trupei 5GANG din distribuția filmului mai fac parte Cosmin Nedelcu (Micutzu), Laura Giurcanu, Julia Marcan, Dorian Popa, Vali Dobrogeanu, Cristina Almășan.

Membrii 5GANG sunt doar actori, insa in spatele lor exista scenele gandite de Matei, in colaborare cu Valentin Dobrogeanu, realizatorul de la Rezumatul Zilei. La ei 2 sa spunem ca ne-am fi asteptat sa se ocupe de o productie video, deoarece in domeniul acesta activeaza amandoi de atata timp În plus, interesul ridicat al consumatorilor pentru noul HUAWEI P smart 2021 a fost vizibil în timpul concursurilor lansate de membrii 5GANG în timpul evenimentului, în două etape. Participanții au răspuns cu succes întrebărilor legate de specificațiile smarphone-ului de top, iar doi dintre aceștia urmează să se bucure de. Potrivit datelor postate pe site-ul Comisiei Naţionale de Strategie şi Prognoză, citate de Paginademedia.ro, societatea Brobiz Cudetoate va primi o finanţare de 490.000 de lei, echivalentul a aproximativ 100.000 de euro, pentru 5Gang The Movie, film în care protagonişti sunt membrii trupei 5Gang, vloggerii Selly, Pain, Gami, Dia şi Exploit Povestea este relevantă atât pentru cei care îi urmăresc zi de zi pe Selly și membrii 5GANG, cât și pentru consumatorii de comedii care își doresc să se bucure de o producție românească autentică. 5GANG, un altfel de Crăciun ecranizează nu doar o aventură comică de sărbători a vloggerilor, ci sancționează prin ironie.

Cine sunt tinerii de la 5GANG, trupa românească cu

 1. UPDATE: Concertele 5GANG de la Ploiești au fost ANULATE! Bilete concert 5GANG la Ploiești VIP - 159 lei Golden - 111 lei Silver - 74 lei 5GANG este cu siguranță un fenomen care reușește să surprindă de la proiect la proiect, trezește curiozitate și creează tendințe cu fiecare melodie. Trupa alcătuită din cinci vloggeri - [
 2. 5GANG se transformă într-o bandă de jefuitori nepricepuți în noul clip Scuze. mai 3, 2019. mai 3, 2019. Scuze este noua piesă lansată de 5GANG, cu un scenariu captivant și o poveste a unui jaf într-o bancă cu 5 hoți nepricepuți. Cu umor și situații neașteptate, membrii trupei și-au pus amprenta pe acest proiect.
 3. Website oficial Topicraf

FORTZINNI - noua piesă 5GANG featuring Huawei, pe locul 1 în trending, în timp record. de Șapte Seri. 20 nov 2020. La scurt timp după ce Huawei a anunțat o nouă etapă a proiectului special demarat alături de 5GANG, prin lansarea noului videoclip al trupei, piesa FORTZINNI, dezvăluită în timpul concertului care avut loc online pe 7. Din distribuţie fac parte membrii 5GANG, Selly, Gami, Pain, Dia și Mădălin, dar și Cosmin Nedelcu (Micutzu), Laura Giurcanu, Julia Marcan, Dorian Popa, Vali Dobrogeanu, Ana Radu și mulți alții. Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative 5GANG este cea mai populara trupa de adolescenti din Romania, fiind urmarita de mii de tineri si depasind constant noi recorduri de vizualizari pe platformele de social media. Membrii Selly, Gami, Diana si Madalin au avut parte de o evolutie fabuloasa si continua sa cucereasca industria muzicala -afli tot ce te interesează despre membrii 5Gang -activează Surse necunoscute pentru a instala aplicația Aplicația 5Gang Wik

COMPETITIE INTRE MEMBRII 5GANG - YouTub

În weekend-ul lansării 5GANG, a detronat Star Wars: The Rise of Skywalker, aflat la a doua săptămână de prezenţă în cinematografe, pe un număr de ecrane de două ori mai mare. Povestea este relevantă atât pentru cei care îi urmăresc zi de zi pe Selly şi membrii trupei 5GANG, cât şi pentru consumatorii de comedii care. • Membrii 5GANG fac parte din campania de comunicare dedicată HUAWEI P smart 2021, un telefon cu personalitate, la fel cum sunt și ei Piesa FORTZINNI , dezvăluită în timpul concertului care avut loc online pe 7 noiembrie, a ajuns deja pe locul 1 în trending pe YouTube, în doar câteva zile de la lansare Povestea este relevantă atât pentru cei care îi urmăresc zi de zi pe Selly şi membrii trupei 5Gang, cât şi pentru consumatorii de comedii care îşi doresc să se bucure de o producţie românească autentică ProFM te trimite la nivelul următor: 5GANG, LIVE la Divertiland! Cumpără acum biletele online și poți fi unul dintre cei 10 norocoși care îi va întâlni pe membrii 5GANG în backstage! Hai cu smash 'n ' going la concertul LIVE al celor mai iubiți YouTuberi din România! Show-ul incepe de la ora 14:00

Membrii trupei sunt astfel nevoiți să treacă testul prieteniei, în ciuda peripețiilor care îi pun la încercare pe parcursul filmului. Într-o lume a conversațiilor virtuale, copiii învață în urma scenelor amuzante, care sunt de fapt valorile de bază ale unei prietenii reale. Vezi și: Selly și 5GANG lansează primul lor film Membrii formaţiei se bucură de o popularitate răsunătoare. Este şi cazul lui Gami, pe numele său real, Andrei Gavril. Cine este iubita lui Gami de la 5GANG. Gami este unul dintre cei mai iubiţi membrii ai trupei 5 Gang, iar cariera sa este foarte importantă pentru el, însă şi viaţa personală EXCLUSIV Potrivit datelor postate recent pe site-ul Comisiei Naționale de Strategie și Prognoză, societatea Brobiz Cudetoate va primi un buget de 490.000 de lei (aproximativ 100.000 de euro) pentru 5Gang The Movie, un film în care eroii sunt membrii trupei 5Gang - Selly, Pain, Gami, Dia și Exploit La început luam trei, acum iau doar una, dar trebuie să fac asta pe tot, a povestit Pain, unul dintre membrii 5GANG. Boala de care suferă Selly de la 5GANG A făcut anunțul pe vlog Selly este unul dintre cei mai apreciați vloggeri și artiști din România. La cei 19 ani ai săi, Andrei Șelaru, pe numele lui real, a reușit să intre. La început luam trei, acum iau doar una, dar trebuie să fac asta pe tot, a povestit Pain, unul dintre membrii 5GANG. 5gang boala rara coleg pain Selly. Citește și: Monden. Publicat acum 3 luni. Anamaria Prodan, tratată ca o regină de soțul ei! Cum își face Laurențiu Reghecampf soția fericită/FOTO

Filmul de comedie „5GANG, un altfel de Crăciun, din 27

5GANG: Un altfel de Crăciun este un film românesc de comedie, lansat în 2019, constituind debutul regizoral al lui Matei Dima, care a scris și scenariul alături de Radu Alexandru și Vali Dobrogeanu Din distribuţie fac parte membrii 5GANG, Selly, Gami, Pain, Dia și Mădălin, dar și Cosmin Nedelcu (Micutzu), Laura Giurcanu, Julia Marcan, Dorian Popa, Vali Dobrogeanu, Cristina Almășan, Irina Deaconescu și Madalina Cazacu. Lungmetrajul va fi distribuit de Vertical Distribution Filmul 5GANG: Un altfel de Crăciun, lansat pe 27 decembrie, a fost vizionat de 146.784 de spectatori, în primul weekend de la lansare, un număr record în cinematografia românească. 2019 a fost un an bun pentru filmele comerciale românești, același record fiind inițial depășit de comedia de Oh, Ramona!. În weekend-ul lansării 5GANG a detronat Star Wars: The Rise of. Povestea este relevantă atât pentru cei care îi urmăresc zi de zi pe Selly şi membrii trupei 5GANG, cât şi pentru consumatorii de comedii care îşi doresc să se bucure de o producţie românească autentică. Selly trăieşte o peripeţie neaşteptată creată de faima adusă de fenomenul 5GANG

„5GANG: Un altfel de Crăciun” se lansează pe 27 decembrie

5GANG: Un altfel de Crăciun este cea mai populară comedie românească, cu număr record de spectatori, din anul 1995.Filmul, lansat pe 27 decembrie, a înregistrat audienţe record în România, cu 302.491 de spectatori raportați în a treia săptămână de la premieră, când se află pe a doilea loc în box office.. Debutul regizoral al lui Matei Dima, 5GANG: Un altfel de. 5gang. Cei cinci membrii ai trupei alături de echipa de filmare au plecat la mare acolo unde s-au îmbarcat pe un vas unde au filmat noul lor videoclip. Și nu singuri, ci alături de câteva domnișoare sexy cu care s-au distrat pe vasul respectiv. Băieții și Dya s-au simțit bine la. fetele au filmat pe va Luni, pe 1 iunie, copiii se vor putea uita la Vorbește lumea și La Măruță. De la ora 14:00 5GANG vine cu un concert conținând 8 piese și povești despre membrii trupei. Mai mult, pe 1 iunie, Olimpia Melinte este o actriță din serialul VLAD le va citi copiilor povestea de noapte bună de la ora 21:00, pe pagina de Facebook a PRO TV Str. Cutitul de Argint, Parcul Carol I. sâmbătă, 1 iunie '19, ora 19:00. Pe 1 iunie Global Events va asteapta la Arenele Romane de la ora 19:00 la cel mai mare concert 5 Gang! De asemenea, va pun la dispozitie suplimente Meet & Greet care va vor permite sa va cunoasteti cei mai indragiti vloggeri. Mai multe detalii Filmul 5GANG: Un altfel de Crăciun, regizat de Matei Dima, a bătut toate recordurile de spectatori înregistrate până în prezent de un film românesc de la intrarea pe piață, din ultimii 24 de ani. 5GANG: Un altfel de Crăciun este cea mai populară comedie românească, cu număr record de spectatori, din anul 1995. Filmul, lansat pe 27 decembrie, a înregistratCitește mai.

Cine este iubita lui Gami de la 5GANG

 1. Pagina de Media scrie, potrivit datelor postate recent pe site-ul Comisiei Nationale de Strategie si Prognoza, ca societatea Brobiz Cudetoate va primi un buget de 490.000 de lei (aproximativ 100.000 de euro) pentru 5Gang The Movie, un film in care eroii sunt membrii trupei 5Gang - Selly, Pain, Gami, Dia si Exploit.. Despre 5Gang - The Movie, creatorii proiectului au anuntat inceperea.
 2. Test de fan -5 GANG. Sigur nu te așteptai la asta. Duo Bro vrea să lanseze un virus de reduceri. Oamenii vor înnebuni și vor cheltui toți banii pe care îi au. Dezastru. Doar tu poți salva situația. Dacă vrei să-ți salvezi punctele câștigate și să apari în topurile Kidibot, trebuie să fii logat (ă). Creează-ți aici un cont.
 3. Comedia imbratiseaza elementul unei fantezii care il diferentiaza de proiectele desfasurate pana acum de membrii 5GANG: Selly, Gami, Pain, Dia si Madalin. Selly traieste o peripetie neasteptata creata de faima adusa de fenomenul 5GANG. Selly, Gami, Pain, Dia si Madalin evidentiaza influenta vlogging-ului in societatea actuala, surprinsa in mai.
 4. Mădălin Șerban este unul dintre membrii formației 5GANG, iar în paralel se concentrează și pe cariera solo. Tânărul de 21 de ani a fost invitat în platoul emisiunii La Măruță, alături de iubita lui. Vanessa are 18 ani și este din Arad, orașul de origine și al lui Mădălin Șerban

Comedia îmbrățișează elementul unei fantezii care îl diferențiază de proiectele desfășurate până acum de membrii 5GANG: Selly, Gami, Pain, Dia și Mădălin. Selly trăiește o peripeție neașteptată creată de faima adusă de fenomenul 5GANG. Selly, Gami, Pain, Dia și Mădălin evidențiază influența vlogging-ului în. Scuze este noua piesă lansată de 5GANG, cu un scenariu captivant și o poveste a unui jaf într-o bancă cu 5 hoți. Cu umor și situații neașteptate, membrii trupei și-au pus amprenta pe acest proiect inedit pentru ei, Scuze fiind și prima lor piesă cu o componentă de storytelling: cei 5 tineri se transformă în clip într-o bandă de jefuitori Este trist ca multi copii din ziua de azi iau exemplu membrii din 5gang. Romania a ajuns intr-un punct in care nici oameni adevarati nu are, oameni care sa ii ai exemplu, oameni care sa faca lucruri bune pentru aceasta societate. Nu copiii nu iau exemplu asa ceva in primul rand ca le este greu sa inteleaga asemenea oameni si in al doilea rand. Iar ca să-ţi dau exemplu de la noi: 5GANG. Membrii aşa-zisei formaţii consideră că ceea ce fac ei nu este muzică şi este caterincă . Da mă nu? Caterincă se face pe scenă, cu bilete şi nebunii, se face dar înţelegi ceea ce vreau să spun. Muzică pe care o fac ei, o poate face oricine, scrii 2 versuri fără noimă. Potrivit datelor postate recent pe site-ul Comisiei Naționale de Strategie și Prognoză, societatea Brobiz Cudetoate va primi un buget de 490.000 de lei (aproximativ 100.000 de euro) pentru 5Gang The Movie, un film în care eroii sunt membrii trupei 5Gang - Selly, Pain, Gami, Dia și Exploit

Noua piesă 5GANG featuring Huawei, pe locul 1 în trending

5GANG - SOS dar fără membrii 5GANG în. 5GANG - HOCUS POCUS (ALATURI DE SELLY, PAIN, DORIAN POPA, MADALIN, COLO, EMY - IN PUBLIC) Muzica Noua. 5GANG - HOCUS POCUS (ALATURI DE SELLY, PAIN, DORIAN POPA, MADALIN, COLO, EMY - IN PUBLIC) 5GANG - Scuze , dar de fiecare data cand se aude hazul devine mai rapid. Doi dintre membrii trupei 5GANG au aparut in fata telespectatorilor la Rai da Buni pe Antena Stars. Timp de 30 de minute, ei au discutat despre ce au facut ei in vloggosfera romaneasca in ultima vreme. In acelasi timp au raspuns la cateva intrebari ale fanilor de pe live-ul facut pe pagina de Instagram Rai da Buni Conceptul de 5GANG a luat cu asalt țara, fiind îndrăgit de adolescenții de pretutindeni. Pe lângă amintirile frumoase, emoția trăită, muzica și proiectele creative pe care le-au creat de-a lungul timpului, membrii trupei au rămas și cu ceva câștiguri financiare substanțiale 5GANG lansează piesa SOS. De Global Booking la 20 decembrie 2018. 5GANG vine cu o piesă nouă, SOS, considerată de liderul trupei, Selly (Andrei Șelaru), cea mai bună piesă a lor de până acum. Textul poartă semnătura lui Selly, la fel și linia melodică unde a colaborat cu Quick, cel care s-a ocupat și de producția piesei

Turneu 5GANG la Constanța în 2021 - BILET

5GANG: Un altfel de Crăciun este un film românesc de comedie, lansat în 2019, constituind debutul regizoral al lui Matei Dima, care a scris și scenariul alături de Radu Alexandru și Vali Dobrogeanu.. În povestea filmului, membrii grupului de vloggeri 5Gang, formație alcătuită din următorii cinci membri, Andrei Șelaru (Selly), Diana. Ajutor de la stat pentru vloggeri. 490.000 de lei, aproape 100.000 de euro va primi de la Guvern firma deținută de cunoscutul Matei Dima, vlogger cunoscut ca BRomania, pentru filmul 5Gang - The Movie. Este pentru prima oară când guvernul, prin intermediul Comisiei Naționale de Strategie și Prognoză, finanțează producții ale vloggerilor

5GANG și Dorian Popa, cele mai vizualizate vedete din

 1. Capete de afiș au fost membrii trupei 5GANG, Selly, Gami OS, Diana Condurache, Pain, Exploit, dar și Andrei Zbarnoaia, It's Anca, Lino Golden, Mario Fresh, Octavian Graure, Alvarez, Skivo, Irina Deaconescu. Evenimentele au avut deja loc în 7 orașe din țară: Cluj, București, Timișoara, Oradea, Galați, Iași și Brașov, iar pe data de.
 2. Potrivit datelor postate pe site-ul Comisiei Naţionale de Strategie şi Prognoză, citate de Paginademedia.ro, societatea Brobiz Cudetoate a primit o finanţare de 490.000 de lei, echivalentul a aproximativ 100.000 de euro, pentru 5Gang The Movie, film în care protagonişti sunt membrii trupei 5Gang, respectiv vloggerii Selly, Pain.
 3. Supliment Meet & Greet 5GANG. Supliment. Meet & Greet 5GANG. Arenele Romane , București. Sâ, 1 iun '19, ora 19:00. Detalii. Pe 1 iunie Global Events va asteapta la Arenele Romane de la ora 19:00 la cel mai mare concert 5 Gang! De asemenea, va pun la dispozitie suplimente Meet & Greet care va vor permite sa va cunoasteti cei mai indragiti.
 4. 5GANG și Dorian Popa se apropie cu pași repezi de locul 1
Stiri | La Maruta | ProTvProFM te trimite la nivelul urm&tor& 5GANG& LIVE la